loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Image 0

Financiering 

Wilt u een (andere) camper kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is een financiering voor uw camper misschien een optie!
Wij begrijpen als geen ander dat geld lenen voor een camper niet iets is wat u iedere dag doet. Vandaar dat u vooraf zeker wilt weten dat u goed zit. Beroca werkt daarom nauw samen met financieringsmaatschappijen. Zij kunnen u als toekomstige eigenaar/eigenares van een andere camper of caravan niet alleen voorzien van professioneel advies, maar ook van de passende financieringsvorm.

Uw camper is per maand, véél voordeliger dan u denkt!

 

U bent een kampeerliefhebber in hart en nieren, en u zou niets liever willen dan er jaarlijks verschillende keren lekker op uit te gaan met uw camper.

Dat betekent dat u nu overweegt een investering te doen in een mooie camper die nu precies bij u past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om dan uw vervangingswensen mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een camper met een andere indeling.

Of u wilt liever uw eigen geld achter de hand houden voor andere uitgaven die u gepland heeft.

Het CamperDreams Concept is dan precies iets voor u. Met dit concept kunt u de volledige investering in uw camper, inclusief accessoires, van u laten overnemen tot maximaal €75.000,00. Natuurlijk mag u ook een deel van de investering zelf doen, maar dat is geen verplichting.
 

Bereken premie

 

Vragen of interesse?

Form Image Alt
Morgen Internet - Zorgeloos website